Hoe kan CAM u helpen?

Voeding & Supplementen

Steeds meer onderzoek bewijst de impact van voeding op kanker én op het herstel ervan. Sommige voedingsmiddelen bevatten natuurlijke antioxidanten, ze beschermen tegen agressieve, schadelijke stoffen.
  • Hetzelfde doen vitaminen en polyfenolen, die overvloedig aanwezig zijn in groenten en fruit.
  • Camfida biedt een overzicht van voeding, voedingssupplementen en gezonde diëten voor je dagelijkse leven.

Laatste artikels Camfida

Door Camfida - 06/04/2021 - (0)

Kombucha is gefermenteerde thee met gezondheidsbevorderende effecten. Kombucha heeft een gunstig effect op de darmflora, heeft een antioxidatieve werking en beschermt gezonde cellen, de lever en de nieren tegen beschadiging door toxische stoffen.

> lees meer
Door Camfida - 06/04/2021 - (0)

Groente- en fruitsappen kunnen het lichaam helpen ontgiften en voorbereiden op de behandeling. Ze bieden gemakkelijk opneembare voedingsstoffen, wat vooral nuttig is wanneer men moeilijk kan eten, door de ziekte zelf of door de behandeling van kanker.

> lees meer
Door Camfida - 06/04/2021 - (0)

Cannabis sativa wordt steeds vaker ingezet bij kanker. Voorlopig meestal palliatief, om de bijwerkingen van chemotherapie tegen te gaan en de levenskwaliteit te verbeteren. De resultaten van voortgezet onderzoek zijn veelbelovend.

> lees meer
Door Camfida - 11/08/2020 - (0)

Resveratrol is een voedingsstof uit druiven, bessen en pinda’s met een antioxidatieve, ontstekingsremmende, immuunversterkende en hormoonregulerende werking. Ze wordt beschouwd als een veelbelovend natuurlijk geneesmiddel voor de preventie en de behandeling van kanker. 

> lees meer
Door Camfida - 11/08/2020 - (0)

Broccoli en andere kruisbloemige koolsoorten zijn rijk aan zwavelhoudende stoffen die tijdens het kauwen en in de spijsvertering omgezet worden in actieve stoffen met een ontgiftende en kankerremmende werking.

> lees meer
Door Camfida - 03/04/2019 - (0)

Boswellia-extracten van de zogenaamde wierookbomen zijn een goed ingeburgerd medicinaal middel in de traditionele Indische geneeskunde, dat ook in onze streken opgang maakt. Onderzoekers ontginnen steeds meer het potentieel van de harsachtige stof tegen kanker en de neveneffecten van bestraling tegen de ziekte.

> lees meer

GRATIS
Download je vragenlijst

Neem deze leidraad mee bij je arts om je diagnose en herstel te bespreken.
camfida

No thanks