Hoe kan CAM u helpen?

Voeding & Supplementen

Steeds meer onderzoek bewijst de impact van voeding op kanker én op het herstel ervan. Sommige voedingsmiddelen bevatten natuurlijke antioxidanten, ze beschermen tegen agressieve, schadelijke stoffen.
  • Hetzelfde doen vitaminen en polyfenolen, die overvloedig aanwezig zijn in groenten en fruit.
  • Camfida biedt een overzicht van voeding, voedingssupplementen en gezonde diëten voor je dagelijkse leven.

Laatste artikels Camfida

Door Camfida - 31/03/2020 - (0)

Vasten activeert verschillende processen die samen de groei van tumoren afremmen en kankercellen aanzet tot apoptose. Vasten regenereert ook het immuunsysteem, zodat het beter in staat is om kankercellen te vernietigen.

> lees meer
Door Camfida - 18/06/2018 - (0)

Soja is een basisingrediënt in de Aziatische keuken en wordt in verschillende vormen gebruikt (olie, tofoe, melk enz.). De peulvrucht zou een positieve invloed hebben op kanker.

> lees meer
Door Camfida - 18/06/2018 - (0)

De bottelroos is een wilde rozensoort met verrassende eigenschappen. Haar vrucht, de rozenbottel, heeft eigenschappen die de snelle vermeerdering van kankercellen helpt afremmen.

> lees meer
Door Camfida - 06/06/2018 - (0)

Omega 3 is de benaming voor een groep onverzadigde vetzuren, voornamelijk terug te vinden in verscheidene vissoorten. Omega 3 heeft verschillende gunstige effecten op onze gezondheid en lijkt in bepaalde gevallen te beschermen tegen kanker. Vooral bij borstkanker en prostaatkanker zijn er sterke positieve signalen.

> lees meer

GRATIS
Download je vragenlijst

Neem deze leidraad mee bij je arts om je diagnose en herstel te bespreken.
camfida

No thanks