Hoe kan CAM u helpen?

Voeding & Supplementen

Steeds meer onderzoek bewijst de impact van voeding op kanker én op het herstel ervan. Sommige voedingsmiddelen bevatten natuurlijke antioxidanten, ze beschermen tegen agressieve, schadelijke stoffen.
  • Hetzelfde doen vitaminen en polyfenolen, die overvloedig aanwezig zijn in groenten en fruit.
  • Camfida biedt een overzicht van voeding, voedingssupplementen en gezonde diëten voor je dagelijkse leven.

Laatste artikels Camfida

Door Camfida - 11/08/2020 - (0)

Resveratrol is een voedingsstof uit druiven, bessen en pinda’s met een antioxidatieve, ontstekingsremmende, immuunversterkende en hormoonregulerende werking. Ze wordt beschouwd als een veelbelovend natuurlijk geneesmiddel voor de preventie en de behandeling van kanker. 

> lees meer
Door Camfida - 11/08/2020 - (0)

Broccoli en andere kruisbloemige koolsoorten zijn rijk aan zwavelhoudende stoffen die tijdens het kauwen en in de spijsvertering omgezet worden in actieve stoffen met een ontgiftende en kankerremmende werking.

> lees meer
Door Camfida - 03/04/2019 - (0)

Boswellia-extracten van de zogenaamde wierookbomen zijn een goed ingeburgerd medicinaal middel in de traditionele Indische geneeskunde, dat ook in onze streken opgang maakt. Onderzoekers ontginnen steeds meer het potentieel van de harsachtige stof tegen kanker en de neveneffecten van bestraling tegen de ziekte.

> lees meer
Door Camfida - 03/12/2018 - (0)

De laatste jaren is er steeds meer bewijs dat koolhydraten en suikers beperken het ontstaan van kanker voorkomt en de groei van bestaande tumoren vertraagt. Het ketogeen dieet creëert een ongunstige metabole omgeving voor kankercellen, waar ze niet goed in kunnen groeien.

> lees meer
Door Camfida - 18/06/2018 - (0)

Soja is een basisingrediënt in de Aziatische keuken en wordt in verschillende vormen gebruikt (olie, tofoe, melk enz.). De peulvrucht zou een positieve invloed hebben op kanker.

> lees meer
Door Camfida - 18/06/2018 - (0)

De bottelroos is een wilde rozensoort met verrassende eigenschappen. Haar vrucht, de rozenbottel, heeft eigenschappen die de snelle vermeerdering van kankercellen helpt afremmen.

> lees meer

GRATIS
Download je vragenlijst

Neem deze leidraad mee bij je arts om je diagnose en herstel te bespreken.
camfida

No thanks