Euh…. Hoe moet dat zonder stress?

dagje ontstressen

Camfida is geen klein broertje. Het wordt een grote familie, met volwaardige aftakkingen wereldwijd.

We halen onze kennis in verschillende continenten, we willen de hertaling ervan ook in verschillende continenten ter beschikking stellen. We starten in het Nederlands en Engels met een eerste ‘uitrol’ in België en het Verenigd Koninkrijk. En dan later verder weg, met recepten en levensstijladvies, aangepast aan de culturen in het betreffende gebied.

Dat is heel ambitieus en best wel spannend.

Bijvoorbeeld voor het opzetten en uittekenen van een geschikte website. Die moet herkenbaar zijn, gebruiksvriendelijk en ultra-flexibel. Met een druk op de knop vertaalbaar. Met een andere aanpasbaar. Want we willen op elk moment de beste en zo actueel mogelijke informatie bieden.

We willen dat de website generiek is, maar dat jij persoonlijk je er helemaal in herkent. Je bent lid van de camfida-community, we rekenen ook op jou voor je feedback en het delen van je ervaring. Je bent dokter, of je bent patiënt: we waarderen elke input, nuance of aanvulling.

Geef dat allemaal maar een plaats. Dat zorgt wel eens voor complexe situaties, ja.

Stress? Ja, dat ook. Maar positieve stress.

Het soort stress dat je vooruit drijft, werkkracht en doorzettingsvermogen geeft. Omdat je weet dat je samen hard werkt aan een relevant doel. En kookt het eens over? Dan passen we onze kennis toe. Kristoff neemt een dagje vrij in Cadzand. Hilde gaat zwemmen. En Bart haalt de plooifiets boven.

Bewegen, ademen, krachten opdoen om met overtuiging verder te werken.

Net als jij.

GRATIS
Download je vragenlijst

Neem deze leidraad mee bij je arts om je diagnose en herstel te bespreken.
camfida

No thanks