Camfida schimmelt niet

Camfida is een kennisplatform over kanker, candida is een schimmelziekte

Moet je horen. We zitten volop in de voorbereiding om ons kennisplatform te lanceren en natuurlijk gaan we uitproberen hoe vindbaar we zijn op het internet. We gaan naar onze browser en tikken Camfida in. Dat was even schrikken! Wat krijgen we terug: een hele waslijst verwijzingen naar… candida. Nee, Google, dat is niet hetzelfde.

Met het woord candida denk je meteen aan jeuk. Aan een branderig gevoel. Aan ongemak. Want candida is een schimmel die je best wat irritatie kan bezorgen. Op je huid, op handen en voeten, tot op je meest intieme delen. Nope, niet wij.

Camfida irriteert niet, Camfida helpt genezen. Wij zijn een kennisplatform bomvol complementaire alternatieve methoden bij kanker. Ze helpen je beter van kanker te genezen, maar je vindt er ook inspiratie om kanker te voorkomen.

Camfida schimmelt niet. Camfida versterkt zodat je een pak ongemak tijdens je kankerbehandeling kan voorkomen. Tenminste, als jij er werk van maakt. We doen er alles aan om je te helpen. Met motivatiebrieven, boekjes, recepten en alsmaar meer helpen we je op weg en steunen we je om vol te houden. Want we geloven dat je zelf een belangrijk deel van je herstel in handen kan nemen. Zo slaat de behandeling beter aan, vermijd je neveneffecten en bereik je in bijna alle gevallen een beter resultaat.

Twee letters en toch een wereld van verschil. Bye bye candida. Voel je welkom bij Camfida. Lidmaatschap is gratis. Doen!

GRATIS
Download je vragenlijst

Neem deze leidraad mee bij je arts om je diagnose en herstel te bespreken.
camfida

No thanks