Camfida biedt hulp bij kanker

camfida bundelt aanvullende methoden die helpen bij kanker en kankerbehandeling

Hulp zoeken. Dat is het eerste wat een mens doet als hij zich bedreigd voelt. Of misschien niet het allereerste. Misschien wil je liever eerst wat bekomen. Laten bezinken. Maar dan tracht je overzicht te krijgen. Je rug te rechten. Er tegenaan te gaan.

Dat is het moment waarop je hulp gaat zoeken. Dat kan door vrienden of deskundigen aan te spreken. Maar steeds vaker is het eerste wat mensen doen: de computer openen en het internet raadplegen.

Ja, daar kan je hulp vinden. Maar opgelet: niet alle hulp is wat het lijkt. En het zoekwoord ‘kanker’ heeft ontelbaar veel hits. Hoe kan je het kaf van het koren scheiden?

Wees kritisch. Neem goede raad niet voor waarheid aan. Check of de bronnen wel recht van spreken hebben.

Ben je op zoek naar hulp na kankerdiagnose, dan kan Camfida je zeker helpen. We bieden je informatie over complementaire methoden die je behandeling versterken en aanvullen, en die nevenverschijnselen verminderen. Je neemt zélf een deel van je herstel in handen. Dat geeft je iets om doen en leidt je af van negatieve gedachten. Zo word je ook mentaal veel sterker. Stap voor stap werk je aan een nieuwe levensstijl: met aangepaste voeding en de juiste voedingssupplementen bij kanker, door regelmatig te bewegen en stress te bannen. De vuistregels zijn simpel. Je kan het!

Camfida ondersteunt je kankerbehandeling met kennis die uitsluitend op wetenschap is gebaseerd. Je kan zelfs alle bronnen meteen raadplegen. Want Camfida wil alleen het beste voor jou. Jij, je artsen en Camfida: samen overwinnen we kanker!

GRATIS
Download je vragenlijst

Neem deze leidraad mee bij je arts om je diagnose en herstel te bespreken.
camfida

No thanks