The best of both worlds: alternatieven bij kanker

haal betere resultaten bij kankerbehandeling met de juiste aanvullende methoden

Het verdict is gevallen: kanker. Je weet meteen wat er volgt: een behandeling die doorgaans niet gemakkelijk is. Chemotherapie. Radiotherapie. Ingrijpende medicatie. Ze zorgen ervoor dat kanker alsmaar beter behandeld kan worden, maar de neveneffecten zijn vaak meedogenloos. De remedie is in veel gevallen erger dan de kwaal.

Kan het ook anders? Ja, dat kan. Er zijn ook alternatieve behandelingen mogelijk bij kanker, maar daar pleit Camfida niet voor. We breken wel een lans om het beste van twee werelden te combineren. Volg de raad van je artsen, en versterk de voorgestelde behandeling met de juiste aanvullende methoden.

Als jij je lichaam, ondanks de diagnose, in de beste conditie kan brengen om de behandeling te ondergaan, dan verhoog je meteen de kansen op een goed resultaat. En meteen werk je aan een nieuwe gezonde levensstijl, eens je die helemaal onder de knie hebt, wordt ook de kans op herval veel kleiner.

Complementaire alternatieve methoden of CAM zijn manieren om jezelf te ondersteunen tijdens je herstel. Het gaat om de juiste voeding en voedingssupplementen bij kanker, de juiste balans in rust en beweging, een gezond mentaal evenwicht.

Wist je dat lycopeen in tomaten een stevige kankerbestrijder is? Of dat pittige chilisaus of kleurige kurkuma beter zijn dan zoete varianten?
Op Camfida.com kan je dat soort informatie vinden. We bieden je bovendien recepten, een stappenplan, tips en tricks, en een wekelijkse motivatiebrief die je helpen vol te houden.

Camfida betekent: betrouwvolle informatie over CAM. En dat klopt: we baseren onze kennis uitsluitend op wetenschappelijk onderzoek. Probeer het uit. Ga naar Camfida.com en word gratis lid. Een nieuwe, gezonde toekomst gaat voor je open!

GRATIS
Download je vragenlijst

Neem deze leidraad mee bij je arts om je diagnose en herstel te bespreken.
camfida

No thanks