Anders eten bij kanker

de juiste voeding speelt een belangrijke rol bij het herstel van kanker

Intussen is het meer dan dertig jaar geleden, maar ik hoor het mijn vader nog altijd vragen: dokter, kan ik zelfs iets doen? De jonge arts – vriendelijk, geduldig en heel deskundig – haalde zijn schouders op en schudde van neen. Nee, meneer De Brandt, volg de therapie en rust goed uit. Meer kan je niet doen.

Mijn vader kocht een nieuwe luie zetel in rotan en ging erin zitten. Uit zijn persoonlijke overlevering had hij geleerd dat citroenen kracht gaven, prei vocht afdrijft en spinazie sterk maakt. Dus integreerde hij ze allemaal in zijn voeding. Want hij wou écht wel zelf iets doen.

De kennis die vandaag op Camfida.com staat had hem kunnen helpen. Hij zou zijn voeding na zijn kankerdiagnose met overtuiging hebben aangepast. Knoflook. Geen suiker. Geen alcohol. Vette vis. Daarbovenop: op tijd een stevige wandeling. En als je verdriet hebt: huilen.
Ik denk vaak aan hem, als ik voor Camfida aan het werk ben. Hoe de deskundige informatie over voeding en kanker hem misschien niet had genezen, maar wel veel comfort had bezorgd. Minder nevenwerkingen van de therapie. Meer moed om vol te houden. Meer kwaliteit in het leven, en een grotere kans op genezing.

Ja, voeding en kanker: het is wijs om erover na te denken.

De rotanzetel van mijn vader was een luxe-editie. Pas recent brachten we hem naar het recyclagepark omdat hij tot op de draad versleten was. Maar vader zelf heeft er maar een paar maanden gebruik kunnen van maken. We hebben de zetel altijd als een kleinood gekoesterd. Zijn poging om de arts en zijn ziekte ter wille te zijn. Om zo lang mogelijk bij ons te blijven.

Gebruik de kennis die er is. Pas bij kanker je voeding aan. Ga naar Camfida.com, daar vind je alle hulp die je nodig hebt. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Genees en blijf van het leven genieten. Camfida is je bondgenoot.

GRATIS
Download je vragenlijst

Neem deze leidraad mee bij je arts om je diagnose en herstel te bespreken.
camfida

No thanks