Hoe kan CAM u helpen?

Lichaam & Geest

Een gezonde geest in een gezond lichaam: dat kenden de oude Grieken al. Lichaam en geest in de best mogelijke conditie brengen is uiterst belangrijk als je door kanker bent getroffen.
  • Energie is een belangrijke sleutel naar gezondheid en herstel, maar tijdens een ziekteproces niet zo eenvoudig te vinden.
  • Het geheim? Een goede balans tussen mentale en fysieke gezondheid.
  • Camfida biedt je een overzicht van verschillende methoden en helpt mee je balans te vinden.

Laatste artikels Camfida

Door Camfida - 31/03/2020 - (0)

Vasten activeert verschillende processen die samen de groei van tumoren afremmen en kankercellen aanzet tot apoptose. Vasten regenereert ook het immuunsysteem, zodat het beter in staat is om kankercellen te vernietigen.

> lees meer
Door Camfida - 30/08/2019 - (0)

Vermoeidheid is een van de meest voorkomende symptomen bij kanker. Er zijn tal van behandelingen, maar alles begint met een goede slaap.

> lees meer
Door Camfida - 17/10/2017 - (0)

Yoga, deel van een traditionele geneeswijze uit India, is al duizenden jaren gekend voor zijn positieve invloed op de mentale en fysieke gezondheid. Yoga helpt de bijwerkingen van bepaalde kankerbehandelingen te onderdrukken.

> lees meer
Door Camfida - 17/10/2017 - (0)

Acupunctuur wordt ingezet tegen negatieve bijwerkingen van kankerbehandelingen. Bij deze behandelmethode, uit de traditionele oosterse geneeskunde, worden naalden op specifieke lichaamspunten geprikt. Zo probeert men slecht functionerende lichaamsdelen of -systemen te herstellen.

> lees meer

GRATIS
Download je vragenlijst

Neem deze leidraad mee bij je arts om je diagnose en herstel te bespreken.
camfida

No thanks