Hoe kan CAM u helpen?

Lichaam & Geest

Een gezonde geest in een gezond lichaam: dat kenden de oude Grieken al. Lichaam en geest in de best mogelijke conditie brengen is uiterst belangrijk als je door kanker bent getroffen.
  • Energie is een belangrijke sleutel naar gezondheid en herstel, maar tijdens een ziekteproces niet zo eenvoudig te vinden.
  • Het geheim? Een goede balans tussen mentale en fysieke gezondheid.
  • Camfida biedt je een overzicht van verschillende methoden en helpt mee je balans te vinden.

Laatste artikels Camfida

Door Camfida - 31/03/2020 - (0)

Lichaamsbeweging blijkt hoe langer hoe meer weldoende effecten te hebben, ook voor kankerpatiënten. Het verbetert de levenskwaliteit en zelfs de overleving en het kan helpen om kanker te voorkomen.

> lees meer
Door Camfida - 31/03/2020 - (0)

Vasten activeert verschillende processen die samen de groei van tumoren afremmen en kankercellen aanzet tot apoptose. Vasten regenereert ook het immuunsysteem, zodat het beter in staat is om kankercellen te vernietigen.

> lees meer
Door Camfida - 09/10/2019 - (0)

Een buddy is niet hetzelfde als een mantelzorger, een lotgenoot of ‘peer’, een vrijwilliger of een vertrouwenspersoon, maar allemaal hebben ze met elkaar gemeen dat ze de patiënt willen ‘bijstaan’.

> lees meer
Door Camfida - 30/08/2019 - (0)

Vermoeidheid is een van de meest voorkomende symptomen bij kanker. Er zijn tal van behandelingen, maar alles begint met een goede slaap.

> lees meer
Door Camfida - 20/05/2019 - (0)

Lachen kan een bijzonder doeltreffend wapen zijn in de strijd tegen kanker. Lachen vermindert de pijn, ontspant de spieren, doet de angst afnemen, versterkt het immuunsysteem, verbetert het humeur en neemt stress weg.

> lees meer
Door Camfida - 04/04/2019 - (0)

Door aandachtige en gerichte beweging herstelt massage de balans tussen lichaam en geest. Voor kankerpatiënten helpt massage onder meer bij angst, vermoeidheid en pijn.

> lees meer

GRATIS
Download je vragenlijst

Neem deze leidraad mee bij je arts om je diagnose en herstel te bespreken.
camfida

No thanks