Samen ondersteunen we kankerpatiënten

Camfida = onafhankelijk advies voor de gezondheid. We helpen hen om te genezen, leven en genieten.

Camfida is een medische databank voor artsen en patiënten met betrouwbare informatie over complementaire alternatieve methoden (CAM)

De wetenschap zet rasse schreden vooruit, maar kanker genezen blijft een uitdaging. Daarom is het ontzettend belangrijk dat alle beschikbare kennis gebruikt wordt.

Camfida.com is een uniek digitaal kennisplatform dat kankerpatiënten helpt herstellen. Dat doen we uitsluitend op basis van wetenschappelijk gestaafde informatie.

Kennis maakt gezond

De juiste aanvullende methoden versterken een conventionele behandeling. Maar kennis alleen volstaat niet. Daarom begeleiden we de patiënt stap voor stap.
Betere resultaten, minder neveneffecten, een toekomstgerichte levenswijze zijn het resultaat.

Wil je meer informatie over onze aanpak? Download gratis onze folder.

camfida folder

Met Camfida bieden we jou als arts

  • een verhoogde kans op betere resultaten
  • gevalideerde kennis over CAM
  • met bronvermelding
  • onafhankelijk
  • gebruiksvriendelijk en snel raadpleegbaar
  • een correct geïnformeerde patiënt
  • een blik opv gebruik en ervaring van patiënten per cam
  • een gemotiveerde patiënt die voorbereid is op de behandeling

Registreer en ontvang onze gratis folders.

Wijs patiënten de weg naar correcte informatie en maak komaf met de immer tegenstrijdige dokter internet.

Camfida motiveert patiënten om samen met jou het best mogelijke resultaat te halen uit de voorgestelde behandeling. Samen kanker overwinnen, dat is het doel!

camfida folder

Dit platform stellen we gratis ter beschikking voor alle oncologen, artsen en specialisten.

Registreer je vandaag nog en biedt als arts extra ondersteuning voor je patiënten. We controleren nog even je licentienummer en daarna kan je er onmiddellijk mee aan de slag!

Camfida gebruikers aan het woord

De bevestiging krijgen dat ik ook zélf iets kon doen aan mijn herstel, betekende voor mij een hele opluchting. Ik concentreerde me meteen op een positieve en doelgerichte aanpak. Camfida was mijn richtingwijzer bondgenoot. Mijn behandeling is intussen achter de rug, maar mijn gezonde levenswijze, die houd ik aan!

Kristien, ex-borstkankerpatiënt

Zolang patiënten tijdens een behandeling worden opgevolgd, loopt het doorgaans goed. Maar eens de begeleiding in het ziekenhuis stopt, valt de motivatie weg om te bewegen, gezond te eten, stress te vermijden. En dat blijft, ook na de behandeling, ontzettend belangrijk. Camfida zorgt voor een constante. Dat is precies wat we nodig hebben.

Nathalie, oncoloog

Koken, dacht ik, dat is helemaal niets voor mij. Maar Camfida daagde mij uit. Ik was vooral geprikkeld door de herstellende kracht van voeding en voedingcombinaties. Ik verdiepte me in de Camfida-kennis en ben intussen een wandelende encyclopedie en heel vaardig in de keuken. Het hielp me om mijn gedachten af te leiden, maar ook om mijn herstel te bevorderen. Dat kon ik goed voelen.

Frank, ex-darmkankerpatiënt

Als arts ben ik heel goed thuis in mijn vakgebied, maar àlles weten, dat is natuurlijk niet mogelijk. Aanvullende methoden maken bovendien geen deel uit van het curriculum, het is in de klassieke geneeskunde relatief onbekend terrein, al raken we steeds meer overtuigd van de positieve effecten. Camfida vult onze kennis aan. De informatie is wetenschappelijk, helder verwoord en snel raadpleegbaar. Dat is een win voor arts én patiënt.

Pieter, uroloog